MOTOCENTAR - Прв избор за гуми


Благодариме за Лојалноста: Само овој октомври 5% cashback од секоја фискална сметка


Во чест на 25 годишниот јубилеј на нашата компанија, за вас како наши постоечки клиенти, подготвивме eксклузивна продажна акција која важи во сите продажно-сервисни салони на Мотоцентар во Скопје, Прилеп и Штип.

Само овој месец, во периодот од 1ви до 31ви октомври со купување на било кој производи и услуги добивате поврат на 5% (cashback) од секоја фискална сметка на вашата Mотоцентар Плус Клуб Картичка.

 

Доколку сте заинтересирани за било кој од производите и услугите кои ги нудиме, како и нивната цена и достапност, потполнете ја формата за барање на понуда и ние ќе ви ја испратиме најкасно во рок од 24 часа.

Контакт информациите од нашите салони ќе ги најдете на следниот линк.

Благодариме за лојалноста и со оваа продажна акција заедно да ги прославиме 25те години од нашето постоење.

Мотоцентар – Прв избор за гуми

Побарајте Понуда