MOTOCENTAR - Прв избор за гуми


Најдобри цени за трите најбaрани брендови

Само од 24 до 25.11.


Искористи ја специјалната понуда на Црниот Петок за оваа година и добиј 35% попуст на сите димензии на зимски гуми од брендовите на Continental, General Tire и Riken. 

Одличен избор на добро познатите брендови, достапни за секого и за секое возило.

Понудата важи само овој петок и сабота (24-25.11.2017).
Количините се ограничени

Побарајте Понуда