MOTOCENTAR - Прв избор за гуми


Новата GENERAL TIRE ALTIMAX WINTER 3

30.11.2017


Нови пневматици ALTIMAX WINTER 3 – Вашиот совршен партнер за зимскиот период

Овие пневматици се карактеризираат со зголемена густина на ламелите што значи и зголемена тракција на блоковите и зголемена тракција на снег.

Повеќеаголните блокови го зголемуваат бројот на контактни површини во сите насоки со што значително се подобрува управливоста на патишта покриени со снег.

Широките странични блокови ја зголемуваат цврстина на блокот со што се доаѓа до подобар пренос на сила и подобра управливост. ALTIMAX WINTER 3 доаѓаат во големини од 13 до 18 инчи.

Побарајте Понуда