MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Гуми на 12 рати без камата со Diners Club картичка + дополнителни поволности

23.06.2017 09:32:39

Отсега ќе можете да купувате пневматици во нашата продажно-сервисна мрежа и до 12 рати без камата со картичките на Diners Club International.

Во промотивниот период до 31.07.2017 ви овозможуваме и дополнителен попуст од 15% како и дополнителни 200 поени на вашата Мотоцентар плус картичка за лојални корисници.

 

Искористете ја оваа одлична понуда и возете безгрижно ова лето.