MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

PIRELLI TYRELIFE – Без грижи, возете безбедно

03.01.2017 13:31:50

Отсега со купување на четири зимски или летни пневматици од брендот Pirelli добивате 12 месечна гаранција и право за бесплатна замена на една од четирите гуми од разни ненамерни и непоправливи оштетувања како:

 

  • удар во ивичници
  • оштетувања од пожар или
  • остри предмети.

 

Услови за учество во програмата се: 

 

  • да бидете физичко лице и
  • да возите патничко или теренско возило (4x4, SUV).

 

Целата наша понуда од пневматиците на Pirelli можете да ја погледнете на следниот линк.

Оваа програма ја нудат само авторизирани дилери на Pirelli како Mотоцентар.