MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

WinterContact TS 850 P

Подобрена тракција снег преку профилот на структурата на S-зафат. Подобрено управување на снег благодарение Precise+ технологијата. PowerSipes технологија за сува површина на гумата како и за пократки растојанија за сопирање со активен бенд.

WinterContact TS 830 P

Извонредни перформанси на сопирање на ледените и влажни патишта. Подобра тракцијата на снег, голема километражата.

ContiCrossContact Winter

Специјалист за зимските патишта и услови. Одлична тракција или сила на влечење, удобно и тивко возење како и заштита од појава на аквапланинг.

WinterContact TS 850 P SUV

Подобрена тракција снег преку профилот на структурата на S-зафат. Подобрено управување на снег благодарение Precise+ технологијата. PowerSipes технологија за сува површина на гумата како и за пократки растојанија за сопирање со активен бенд.

WinterContact TS 830 P SUV

Извонредни перформанси на сопирање на ледените и влажни патишта. Подобра тракцијата на снег, голема километражата.

WinterContact TS 860 S

Одлични снежни перформанси за исклучително задоволство при возење. Најдобри перформанси на сопирање за максимална зимска безбедност. Исклучителен низок отпор на тркалање за намалена потрошувачка на гориво.

4x4WinterContact

Специјалист за зимските патишта и услови. Одлична тракција или сила на влечење, удобно и тивко возење како и заштита од појава на аквапланинг.