MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

ContiVanContact 100

ContiVanContact 100 До 20% подолг век на гумата. Управување идентично на патничко возило. Извонреден резултат при кочење на влажна подлога. Одлична заштита при аквапланинг. Специјална силна конструкција

ContiVanContact 200

ContiVanContact 200 До 20% подолг век на гумата. Управување идентично на патничко возило. Извонреден резултат при кочење на влажна подлога. Одлична заштита при аквапланинг. Специјална силна конструкција

Vanco 2

Стабилна, сигурна и исклучително трајна. Со порастот на пократка транспортна релација на луѓе и стоки доведува до поголемо побарување, тако да учинокот на денешните комбиња е близок со патничките автомобили. Секој четврти автомобил - и скоро секое трето комбе - во Европа се првобитно опремени со гумата Continental. Резултатите на тестовите на разни списанија и критиките од медиумите како и самото задоволство и доверба на професионалните возачи сведочат за квалитетот на VancoTM 2. VancoTM 2е класа за себе. Препознавајки го врвниот квалитед од пред ходниот модел се добива значајно подобрување. VancoTM 2 поставува нови стандарди во ефикасноста и перформансите во критериумите.

VancoContact 2

За фамилијарни комбиња и мали комерцијални возила. VancoTM Contact е развиена специјално за возила со висок баланс и за транспорт на тешки товари. Новиот концепт на гумите со хомоген профил овозможува одлично ракување и комфор и при возење во комбинација со висока километражата.