MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

Wintoura

Wintoura oд Davanti Tyres е новaта зимска гума со високи перформанси која нуди безбедност, удобно возење и ефикасност во потрошувачката на горивото. Двата широки кружни канали на шарата, заедно со страничните помагаат во разградувањето на водата и зголемувањето на отпорноста на аквапланинг и лизгање.

Wintoura+

Wintoura oд Davanti Tyres е новaта зимска гума со високи перформанси која нуди безбедност, удобно возење и ефикасност во потрошувачката на горивото. Двата широки кружни канали на шарата, заедно со страничните помагаат во разградувањето на водата и зголемувањето на отпорноста на аквапланинг и лизгање.

Wintoura SUV

Wintoura oд Davanti Tyres е новaта зимска гума со високи перформанси која нуди безбедност, удобно возење и ефикасност во потрошувачката на горивото. Двата широки кружни канали на шарата, заедно со страничните помагаат во разградувањето на водата и зголемувањето на отпорноста на аквапланинг и лизгање.