MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Услуги

Услугите и оддржувањето на пневматиците е исто толку важно колку и адекватниот избор на пневматици.

Ние како специјалисти  во оддржувањето на пневматиците во рамките на нашите сервисно продажни објекти нудиме широк избор на услуги како: монтажа, балансирање, вулканизирање, центрирање преден и заден трап, проверка и промена на делови на подвозје, промена на делови на систем за управување, промена на делови на систем за сопирање, промена на масло, филтри, антифриз, акумулатори, брисачи, сијалички, исправање на бандажи и целосен брз сервис за возилата.