MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Авто гуми - Патнички

 

Мотоцентар e компанија  специјализирана  во продажба на пневматици и нивно одржување. Во овој момент сме главни застапници на следните реномирани брендови на гуми за патнички возила како што се: Michelin, Continental, Bridgestone, Nokian, Kormoran, Kleber, Sportiva i Dayton.