MOTOCENTAR - Прв избор за гуми
MK EN
195/65R15 95T RF VancoContact 2
B
B
70
195/65/RR15
Сезона
195
Ширина
65
Профил
R15
Дијаметар
95
тежински
индекс
T
брзински
индекс

195/65R15 95T RF VancoContact 2

Шифра: 51906

За фамилијарни комбиња и мали комерцијални возила. VancoTM Contact е развиена специјално за возила со висок баланс и за транспорт на тешки товари. Новиот концепт на гумите со хомоген профил овозможува одлично ракување и комфор и при возење во комбинација со висока километражата.

Потрошувачка
Аквапланинг
Звучност
70